OFFER BUY 1 FREE 2 3 TIKET pada harga RM180* sahaja

*(1 Tiket - RM45 sahaja)

  • MASA

    8.00 PAGI HINGGA 10 MALAM

  • TARIKH

    25 DISEMBER 2017

  • TEMPAT

    SHAH ALAM CONVENTION CENTRE, SACC

GRAND SEMINAR ROKET
BISNES 2017

PROMO EARLY BIRD
(Tawaran Sehinggi 11/12/2017)

Tawaran KHAS ini akan tamat pada 11/12/2017 Jam 11.59mlm

DAFTAR SEKARANG

Has Been Awarded:

As seen on:

Kolaborasi Bersama BestFM & JDT untuk Semi-Final Piala Malaysia

"Jika anda bertindak luar biasa, anda akan dapat hasil yang luar biasa"


Najib Asaddok.

Segalanya Berubah Tahun 2018... Anda Dah Bersedia?

MOMENTUM BISNES 2018

Setiap tahun, beribu-ribu usahawan menghadiri Program yang dibawakan khas oleh Momentum Internet Sdn Bhd untuk belajar perkara baru mengenai pemasaran secara online dengan teknik dan modul Online Rocket Marketing yang mudah dan berkesan untuk usahawan-usahawan di Malaysia. Ini yang anda belajar dan dapat di dalam Grand Seminar Roket Bisnes 2017

  • Onlinekan Bisnes

    Banyak bisnes akan terkubur jika gagal meletakkan brand dan bisnes mereka secara ONLINE. Pemasaran ONLINE adalah perubahan BESAR pada tahun 2018. Apa tindakan anda untuk meroketkan jualan anda pada tahun 2018.

  • Tarik Ribuan Pelanggan Berkualiti

    Modul yang akan kami dedahkan adalah modul yang paling mudah untuk difahami dan berkesan dengan formula “Online Rocket Marketing” untuk menarik ribuan pelanggan berkualiti secara ONLINE.

  • Melonjakkan Jualan Tahun 2018

    Anda akan menghadapi cabaran EKONOMI lebih kuat pada tahun 2018. Jika anda masih lagi berada di tahap yang sama dan terlalu SELESA, bisnes anda tidak akan berkembang dan susah untuk kekal di dalam pasaran. Mungkin, bisnes anda terkubur pada tahun 2018.

  • Membina Pelanggan Setia

    Tahun 2018 banyak persaingan anda di dalam pasaran. Jadi anda perlu tahu potensi pasaran anda dan bagaimana untuk melahirkan pelanggan yang setia. Jika tiada pelanggan setia, bisnes anda mudah untuk dijatuhkan oleh PESAING.

Grand Seminar Roket Bisnes 2017 adalah program mega khas untuk usahawan Malaysia

Sertai program ini dan dapatkan ilmu-ilmu baru untuk hadapi cabaran perniagaan 2018

TEBUS TIKET DISKAUN ANDA SEKARANG

Sebelum Tue Saya Nak Tawarkan Panduan Video Praktikal

Saya ada TAWARAN menarik untuk anda. Dapatkan video Roket Bisnes 2017 pada harga RM197 PERCUMA di bawah ini. TERHAD untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP

privacy We value your privacy and would never spam you

Jom Lihat Kejayaan Usahawan Ini Mengikut Jenis Perniagaan

Inilah hasilnya selepas ditolak, dibakar & diasak dengan ilmu & formula yang betul. Paling PENTING adalah TINDAKAN dan JUALAN TERPAKSA MEROKET

Jenis Perniagaan : Pakaian / Fesyen / Tudung

Jenis Perniagaan: Makanan

Jenis Perniagaan: Kecantikan & Kesihatan

Jenis Perniagaan: Servis / Training / Insurans

Cabaran Kritikal USAHAWAN Tahun 2018

  • Branding

    PESAING anda mengatasi pasaran anda dan anda tidak tahu cara yang BETUL dan BERKESAN untuk menaikkan nama BRAND perniagaan masing-masing di medium ONLINE

  • Content

    Trend 2018, orang suka pada cerita dan paling dibenci adalah posting menjual produk. Sebab itu anda perlu belajar CONTENT yang POWER

  • Digital Marketing

    Tahun 2018 adalah tahun Digital Marketing, nak atau tidak, anda harus ikut perubahan teknik marketing untuk terus kekal dalam pasaran dan perniagaan.

  • Jualan Tidak Menentu

    Anda akan mengalami masalah jualan tak naik-naik dan ini adalah disebabkan PESAING anda yang bertindak lebih BIJAK daripada anda dalam PEMASARAN dengan ILMU PEMASARAN ONLINE

  • Online Platform

    Bisnes anda boleh TERKUBUR jika anda masih lagi tidak ONLINEkan perniagaan anda di Facebook terutamanya sebab ramai orang sekarang lalu di fesbuk berbanding lalu di depan kedai anda.

  • Testimoni

    Anda tidak tahu menghasilkan testimoni yang POWER. Anda tak faham apa yang perlu ditanya pada pelanggan yang dah pernah dapatkan produk dan servis anda. Kesian.

"Speaker" Anda: Najib Asaddok

Najib Asaddok adalah seorang Usahawan Internet sejak 2009, trainer & penceramah, penulis Buku Roket Emel & terbaru Buku Roket Bisnes yang beliau merupakan CEO Momentum Internet Sdn Bhd syarikat yang beliau asaskan. Beliau berpengalaman dalam bidang sales sejak tahun 2005 lagi dan ilmu itu membantu beliau berjaya dalam perniagaan yang beliau ceburi.

Najib Asaddok juga telah melatih puluhan ribu usahawan dari seluruh Malaysia, Singapura, Indonesia dan Brunei. Beliau menjadi rujukan kepada usahawan yang melebarkan sayap melalui pemasaran online. Melalui skill & ilmu beliau, ramai usahawan berjaya mencapai jualan ribuan ringgit ke jutaan ringgit setiap tahun dengan formula yang mudah & senang dilakukan.

Beliau pernah diundang untuk memberikan ceramah & perkongsian di beberapa badan kerajaan & Universiti seperti MARA, Perbadanan Usahawan Negeri Johor, MRSM, Kolej Komuniti, UPSI, UTM, KUIS dan banyak lagi. Selain itu beliau juga ditemuramah beberapa media seperti Harian Metro, Majalah Harmoni, Nasi Lemak Kopi O TV9, Selamat Pagi Malaysia, Astro, Sinar Harian & Majalah Remaja.

Beliau juga banyak membantu usahawan melalui siri latihan online di Facebook, Youtube & siri emel kepada ramai usahawan. Beliau sangat percaya, hidup manusia boleh berubah jika ada ILMU, Kesungguhan & sifat berserah kepada Allah SWT. Tugas kita sebagai manusia hanya BUAT JER & konsisten capai kejayaan.

The Grand Agenda

Grand Seminar Roket Bisnes 2017 merupakan seminar sebagai penutup tirai tahun 2017. FOKUS utama adalah untuk melihat apakah strategi-strategi yang bakal menguasai pada tahun 2018 nanti. ANDA DAH READY?

Seminar ini satu-satunya seminar yang nak membantu usahawan mengembangkan bisnes melalui pemasaran internet & meningkatkan nilai JUALAN mereka.

Sebab itu Grand Seminar Roket Bisnes nak bantu Usahawan yang terlibat dalam 5 industri ini:

  • Fesyen
  • Kesihatan
  • Kecantikan
  • Makanan
  • Servis (Umrah, Travel, Unit Trust, Takaful, Security)

…Jika anda sememangnya nak meningkatkan bilangan pelanggan anda, anda dijemput hadir ke sesi seminar ini.

Ini yang anda akan pelajari & kuasai dalam Grand Seminar Roket Bisnes 2017

  • 1

    Potensi Pasaran Online

    Sebelum nak online kan bisnes, saya beritahu dulu potensi pasaran bisnes melalui internet ni. Berapa banyak sales mampu anda capai & kembangkan lagi bisnes anda. Fuhhh anda akan terkejut tengok apa yang bakal saya kongsikan ni

  • 2

    5 Kesilapan Yang Perlu Anda Elakkan

    Ehhhh…japp jap… Sebelum nak langkah & strategi yang betul, kena kenalpasti dulu apa SILAP yang biasa usahawan ni lakukan. Yang dasyatnya tu diorang tak sedar dan tak tahu kat mana kesilapan. Ni yang akan buat BISNES rugi besar

  • 3

    4 Kunci Pemasaran Online

    4 kunci ni biasa digunakan oleh bisnes gergasi, mereka tak lari dari pegang 4 kunci penting ni. Saya akan huraikan 4 kunci NAMPAK, KENAL, SUKA & PERCAYA yang akan buat orang tertarik dengan produk/servis anda & jadi pelanggan setia. Serius ini perkara paling penting yang akan jadi pegangan anda dalam bisnes

  • 4

    Ayat Power (Copywriting)

    Ini paling kritikal pada kebanyakan usahawan. Saya ajar kepada anda nak membina ayat yang MENARIK, memukau EMOSI pelanggan. Jika anda kuasai teknik ni, bisnes anda akan menambah lebih ramai pelanggan

  • 5

    Formula Roket Facebook

    Ni chapter yang sgt penting saya akan ajar kepada anda. Facebook ni ada formula nya, kalau buat hentam kromo tanpa ILMU memang takkan jadi. Saya beritahu anda apakah FORMULA yang patut anda gunakan. Terbukti usahawan yang belajar formula ni dari saya telah menyebabkan bisnes mereka huru hara. Giliran anda pula lepas ni untuk meroketkan SALES anda!

"Buy 1 Ticket FREE 2 3" Akan Tamat Dalam Tempoh

TEBUS TIKET DISKAUN ANDA SEKARANG

Peringatan!

  • Tiket yang sudah di tempah hanya SAH pada hari seminar ini sahaja. Tidak boleh di bawa ke seminar yang lain
  • Yuran Pendaftaran seminar TIDAK DIKEMBALIKAN sekiranya anda gagal hadir. Anda boleh tukar peserta untuk mengantikan anda
  • Bayi, kanak-kanak atau peserta dibawah 16 tahun TIDAK DIBENARKAN masuk ke dewan seminar. Dikhuatiri menganggu konsentrasi para peserta lain
  • Pendaftaran akan ditutup apabila kuota seat PENUH. Selepas buat TEMPAHAN anda Wajib selesaikan bayaran bagi melayakkan anda mendapatkan yuran yang ditawarkan pada ketika itu
  • PASTIKAN NAMA, NO. HP & EMEL ANDA DITULIS DENGAN BETUL! Ini bagi memastikan INFO sampai kepada anda. Sekiranya anda tidak sebarang info daripada kami sila emel ke - roketbisnes@momentuminternet.com

"Buy 1 Ticket FREE 2 3" Akan Tamat Dalam Tempoh

Nota Penting!

Sekiranya anda belum ada nama peserta untuk baki tiket tidak mengapa, anda hanya perlu daftar kesemua tiket atas nama anda.

Nama peserta boleh update kemudian dengan kami nanti ya.

TEMPAH VIP SEAT
TEMPAH GENERAL SEAT

Dimanakah Lokasi Seminar Ini Diadakan?

Berdekatan dengan pusat beli belah, kedai makan dan mudah untuk dapatkan perkhidmatan pengangkutan awam

All Right Reserved © 2017
MOMENTUM INTERNET SDN BHD (1079998-A)
(GST - 001821650944)
E sales@momentuminternet.com     W www.najibasaddok.com
Office (HQ) : 288, Jalan Lambak, 86000 Kluang, Johor Darul Tazim
Branch : 20A & 22A, Jalan Rugbi 13/30, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan